Ustiprača: Izvučeno tijelo Bore Čarapića koji je poginuo u minskom polju

Radiosarajevo.ba
Ustiprača: Izvučeno tijelo Bore Čarapića koji je poginuo u minskom polju

Tijelo šezdesetogodišnjeg Bore Čarapića, koji je pronađen mrtav u minskom polju u mjestu Ustiprača, izvučeno je iz automobila i prebačeno u mrtvačnicu, a nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti, rekla je za Srnu portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Ona je navela da su policijski službenici iz Novog Goražda oko 16.00 sati završili uviđaj, uz nadzor dežurnog tužioca koji je bio na licu mjesta.

Prema njenim riječima, u nedjelju, 24. juna, biće izvršena obdukcija u Istočnom Sarajevu nakon čega će biti poznato više detalja o uzroku smrti.

Govedarica je navela da je automobil ostao na nepristupačnom terenu.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretpostavlja se da je u pitanju saobraćajna nezgoda i da je nastradali sletio sa puta, ili doživio srčani udar jer je imao zdravstvenih problema sa srcem.

Policijskoj stanici u Novom Goraždu jutros je u 8.15 časova prijavljeno da je u mjestu Ustiprača, između korita rijeke Drine i magistralnog puta, pronađeno tijelo šezdesetogodišnjeg Č.B. iz Ustiprače.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije