Uništavao inventar u kladionici, napao sestru i oca, a potom i policajce

Radiosarajevo.ba
Uništavao inventar u kladionici, napao sestru i oca, a potom i policajce
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
U ponedjeljak u 22:35 u kladionici BH Play u Begovim Kafanama jedno lice je ispoljilo nasilničko ponašanje, oštetilo aparate za igru na sreću i napalo ovlašteno službeno lice, navodi se u redovnom izvještaju događanja u Cazinu za protekla 24 sata.

U ponedjeljak, 10. aprila Policijska stanica Cazin dobila je prijavu da je jedna osoba unutar ugostiteljskog objekta lociranog u naselju Begove Kafane razbacuje inventar.

Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da lice B.A. rođen 1980. godine, fizički napao svoju sestru B.J. rođena 1995. godine, a potom i svog oca B.J. rođenog 1944. godine te unutar ugostiteljskog objekta razbacao inventar.

Prilikom hapšenje, lice B.A. uputio je prijetnje i policijskom službeniku da bi potom oštetio i službeno motorno vozilo.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su istražitelji OKP PS Cazin koji nastavljaju rad na dokumentiranju nasilničkog ponašanja u vezi s krivičnim djelom oštećenje tuđe stvari i napadom na službenu osobu u obavljanju poslova javne sigurnosti. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije