Uhapšeni u akciji "Klub 2" danas u Tužilaštvu: Da li ostaju u pritvoru?

Fena
Uhapšeni u akciji "Klub 2" danas u Tužilaštvu: Da li ostaju u pritvoru?
PrtScr / Privođenje osumnjičenih

Banjalučka policija dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv osam osoba uhapšenih u akciji "Klub dva“.

U proteklom vremenskom periodu oni su, od zasad nepoznatih lica, vršili nabavku i preprodaju marihuane, kokaina, hašiša i ekstazija korisnicima na području Grada Banja Luka, potvrđeno je iz tog tužilaštva.

Nova hapšenja u Banjoj Luci: Devet osoba privedeno zbog trgovine drogom i zelenaštva

Osumnjičeni su Ozren Savić (1991.), Draško Romić (1992.), Dušan Babić (1971.) Luke, Igor Radošević (1976.), Aleksandar Savić (1989.), Darko Vrančić (1983.), Stefan Pavlović (1991.) i Marko Mihajlović (1990.) iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Lišeni su slobode u okviru akcije "Klub dva“, koju zajednički provode Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijska uprava Banja Luka.

Akcija Klub 2: Objavljen identitet uhapšenih zbog droge i zelenaštva

Sprovedeni su radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, a tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije