Tuzla: Uhapšen vozač koji je automobilom udario dvije djevojke pa pobjegao

E. H.
Tuzla: Uhapšen vozač koji je automobilom udario dvije djevojke pa pobjegao
Foto: Arhiv / Ilustracija
Velika potraga za vozačem koji je sinoć pobjegao nakon što je u saobraćajnoj nesreći povrijedio dvije osobe okončana je pronalaskom vozača na području Tuzle.

Policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Tuzlanskog kantona brzom reakcijom pronašli su, identificirali i uhapsili vozača koji je pobjegao nakon saobraćajne nesreće u tuzlanskom naselju Irac, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Ureda za odnose s javnošću MUP-a TK-a.

"Vozač je pronađen i utvrđeno je da je riječ o osobi inicijala M. Z. rođenoj 1988. godine iz Tuzle koja se sinoć, nakon saobraćajne nesreće, udaljila s mjesta nesreće. Vozač je brzom reakcijom policije pronađen, te policijski službenici rade na daljem dokumentiranju i rasvjetljavanju ovog slučaja. Nakon kriminalističke obrade nad vozačem, on će biti predat u nadležnost Tužilaštva TK-a", dodali su iz MUP-a TK-a.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u ponedjeljak navečer oko 20 sati, te su tom prilikom lakše povrijeđene dvije 18-godišnje djevojke. Nakon ove nesreće vozač koji ju je izazvao pobjegao je, te je u Tuzli organizirana velika policijska potraga, koja je okončana tokom noći-

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije