Ubistvo Slaviše Krunića: Nove informacije o brutalnom zločinu u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Ubistvo Slaviše Krunića: Nove informacije o brutalnom zločinu u Banjoj Luci
Foto: ATV / Krunić napadnut s dvije strane

U Banjoj Luci sinoć je ubijen poznati biznismen Slaviša Krunić. Ubijen je i radnik njegovog obezbjeđenja Ž.P, s Pala, te navodno jedan od napadača čiji se identitet provjerava.

Kako saznaje Srpskainfo, ubice su Krunića sačekale pred ulazom na porodično imanje u mjestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dvije različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu Toyota.

Krunić je u napadu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gdje je preminuo.

"Očigledno je da se radilo o unaprijed pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali biće poznata nakon uviđaja", ispričao je izvor iz istrage.

Mještani su za Srpskainfo ispričali da su oko 22.30 čuli više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića: "Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minut ili dva. Zatim je sve utihnulo."

Dodaje kako je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću sa suprugom i četvoro djece jer renovira stan u Banjaluci.

"Ubice su ga sigurno pratile neko vrijeme", dodao je komšija ubijenog Krunića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije