U Sarajevu klanjana dženaza mladoj Dalili Mujčinović

Radiosarajevo.ba
U Sarajevu klanjana dženaza mladoj Dalili Mujčinović
U sarajevskom naselju Širokača na mezarju Hambina Carina danas je klanjana dženaza 20-godišnjoj Sarajki Dalili Mujčinović koja je nastradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Dubaiju.

Članovi porodice, brojni prijatelji i komšije oprostili su se od mlade Sarajke čiji je život nesretnim okolnostima ugašen 28. decembra.

Podsjetimo, Dalila Mujčinović poginula je u četvrtak u teškoj saobraćajnoj nesreći u Dubaiju gdje je prije  nekoliko dana stigla u ovaj grad kako bi posjetila svoju prijateljicu, s kojom je željela proslaviti Novu godinu.

Do saobraćajne nesreće je došlo nakon stravičnog sudara cisterne i terenca, u kojem se Dalila nalazila s prijateljicom koja je završila s teškim tjelesnim povredama i ljekari joj se bore za život.

Dalila je bila je studentica druge godine Internacionalnog Burch univerziteta. Završila je Međunarodnu srednju školu Sarajevo. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije