Tuga u Krajini: Građani oplakuju prerano ugašenu mladost i odlazak lijepe Amine

Radiosarajevo.ba
Tuga u Krajini: Građani oplakuju prerano ugašenu mladost i odlazak lijepe Amine
Photojoiner / Amina Beširević poginula u nesreći u Cazinu

Bosna i Hercegovina i Krajina su okovani tugom nakon što se proširila vijesti da je u jučerašnjoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Cazina poginula 18-godišnja Amina Beširević, maturantica Druge srednje škole u Cazinu.

Brojne emotivne poruke preplavile su društvene mreže. Od tragično nastradale djevojke oprostili su se profesori i kolege iz škole, brojni prijatelji, komšije…

Već smo prenijeli vijest da se na svom zvaničnom Facebook profilu njena ustanova oprostila od tragičnoj smrti prijateljice iz školskih klupa.

Poznat identitet djevojke koja je stradala u nesreći u Cazinu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Cazinu poginula je Amina Beširević, učenica Druge srednje škole u ovom gradu. Stravična nesreća na bh. cestama: U potpunosti smrskan Golf autoškole Na svom zvaničnom Facebook profilu ova ustanova obavijestila je učenike o tragičnoj smrti prijateljice iz školskih klupa.

Na Facebooku se ubrzo oglasila i „Naša Krajina“.

"Nažalost, u saobraćajnoj nesreći koja se desila u mjestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević. Učenica je JU “Druga srednja škola” Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar). Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve ljepote Dženneta, a njenoj porodici i rodbini da da mnogo sabura – Amin. Dovimo za našu Aminu…", navodi se u poruci Naše Krajine.

Stravična nesreća na bh. cestama: U potpunosti smrskan Golf autoškole

Kako nezvanično saznajemo djevojka koja je bila na obuci je podlegla uslijed teških povreda (FOTO)

Ubrzo se na ovu poruku nadovezalo mnogo građana, koji su komentirali prerano ugašeni mladi život.

"Žalosno i tužno da je jedan mladi život ovako završen. Počivala u miru Božjem", piše u jednom komentaru, javlja Cazin.ba.

Nesretna djevojka bila je na obuci u automobilu Golf 6, vlasništvo autoškole “Kapić”. U strahovitom sudaru s kamionom povrijeđen je i njen instruktor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije