Trebinje: Posljednji pozdrav supruge koja je muža izgubila prve bračne noći

Radiosarajevo.ba
Trebinje: Posljednji pozdrav supruge koja je muža izgubila prve bračne noći
Foto: Privatni album / Marko i Marija Anđelić

Do prometne nesreće u kojoj je tragično poginuo Marko Anđelić (32) iz Trebinja, razvozeći goste sa svog vjenčanja, došlo je 45 minuta poslije ponoći kada je u trebinjskom naselju Mokri Dolovi izgubio kontrolu nad automobilom, izletio s ceste i udario u podzid, piše portal Srpska info.

Dvije osobe su pritom teže povrijeđene.

Njegova supruga Marija na Facebooku oprostila se od njega emotivnom porukom.

Marko je inače živio i radio u Beogradu, a prije nekoliko dana došao je u svoj rodni kraj krako bi se oženio. Nakon vjenčanja koje je bilo održano u jednom trebinjskom motelu, na izlazu iz grada prema Dubrovniku, mladić je krenuo razvoziti prijatelje i izgubio život.

Njegova je supruga Marija Jovanović na Facebooku obavijestila porodicu i prijatelje da će se sahrana održati 13. maja te se od voljenog muža oprostila uz emotivne riječi:

„Moj najvoljeniji suprug….Podijelite dalje da bi svi prijatelji bili obaviješteni“, napisala je.

Drugi mladić, koji je sjedio iza Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka. Nalazi se na liječenju u bolnici Trebinje i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

U saobraćajnoj nesreći povrijeđena je i djevojka koja je zadobila nagnječenja grudnog koša, pa je smještena na intezivnu njegu trebinjske bolnice. Za sada je srećom stabilno. Treći povrijeđeni je zadobio lakše ozljede grudnog koša, a četvrta osoba je neozlijeđena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije