Tragedija u Cazinu: Muškarac poginuo dok je popravljao krov nakon oluje

E. H.
Tragedija u Cazinu: Muškarac poginuo dok je popravljao krov nakon oluje
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Osoba inicijala R. M. (52) iz Cazina smrtno je stradala nakon pada s krova porodične kuće u Cazinu, gdje je pokušao sanirati štetu koju su nanijeli snažni udari vjetra.

Tačnije, ova tragedija dogodila se u cazinskom naselju Stijena jučer u popodnevnim satima, gdje je stradali muškarac izgubio ravnotežu tokom boravka na krovu kuće i pao, potvrdila je za Radiosarajevo.ba Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a USK-a.

"Jučer oko 14 sati dobili smo dojavu da je čovjek pao s krova porodične kuće i zadobio povrede koje su, kako su utvrdili policijski službenici, bile smrtonosne", istaknula je Galić.

Podsjećamo, jaki, olujni vjetrovi prethodnih dana prouzrokovali su ogromnu štetu brojnim stanovnicima Unsko-sanskog kantona, ali i drugih dijelova BiH, a ukupne štete od ovog nevremena još uvijek se razmatraju.

Kako je navedeno u lokalnim medijima, danas bi zbog posljedica jakog nevremena u Gradu Cazinu trabalo biti proglašeno stanje elementarne nepogode, a sigurno je da će ova tragedija doprinijeti ubrzanju takve odluke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije