Tragedija kod Bileće: Migrant je ubijen u subotu, objavljeni detalji slučaja

Srna
Tragedija kod Bileće: Migrant je ubijen u subotu, objavljeni detalji slučaja
Foto: Srpskainfo / Ilustracija

Četrdesetdevetogodišnji Bilećanin M. Čomić priznao je da je u subotu, 5. oktobra, u večernjim časovima u selu Todorići kod Bileće ubio migranta, rečeno je u trebinjskom Okružnom tužilaštvu.

Portparol ovog tužilaštva Srđan Vukanović rekao je Srni da je migrant ubijen iz vatrenog oružja puške “M46”, takozvane tandžare.

U Tužilaštvu su rekli da je počinilac tijelo sklonio u obližnju jamu.

Srna nezvanično saznaje da je M.Č, koji živi sam u selu Todorići, dok je čuvao stoku primijetio razvaljena vrata na seoskoj kući koju je pazio.

"On je uzeo pušku i u kući zatekao 10 migranata koji su ga, on tvrdi, napali i krenuli da mu otimaju pušku. U tom guranju puška je opalila i jedan migrant je stradao na licu mjesta", tvrdi izvor.

Uviđa je u toku, a sa policijskim službenicima na terenu je i tužilac Žarko Milić. Iz Okružnog tužiaštva u Trebinju je potvrđeno da je tijelo pronađeno u jami u selu Todorići kod Bileće.

Obdukcija tijela bit će obavljena sutra i zasad se ne može utvrditi identitet nastradale osobe jer nema nikakvih identifikacionih dokumenata kod sebe. Tužilac je naveo da je metak migranta pogodio u čelo...

Četrdesetdevetogodišnji Bilećanin priznao je da je u subotu u večernjim časovima u selu Todorići kod Bileće ubio migranata, rečeno je Srni u trebinjskom Okružnom tužilaštvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije