Teška nesreća kod Konjica: Vozilo sletjelo u Neretvu, žena ostala zarobljena!

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća kod Konjica: Vozilo sletjelo u Neretvu, žena ostala zarobljena!
Foto: Bljesak.info/Arhiv / Neretva

U naselju Spiljani kod Konjica sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća. Nestala je ženska osoba, dok je muškarac povrijeđen.

Prema informacijama, traga se za ženom inicijala A. Đ., dok je muškarac A. D. zadobio povrede neutvrđenog stupena, piše Hercegovina.info.

Automobil je sletio sa Spiljanskog mosta u Neretvu. Muškarac se, iako povrijeđen, uspio izvući na obalu, dok je ženska osoba ostala zarobljena u vozilu, prenosi ovaj portal.

Na mjestu događaja bile su službe hitne pomoći, vatrogasaca i službenici Policijske uprave Konjic, te mještani okolnih kuća.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanskog kantona, muškarac A. D. (1966.) iz Konjica je Policijskoj upravi Konjic prijavio saobraćajnu nesreću.

Zbog pretrpljenog šoka i psihičkog stanja prebačen na psihijatrijsku kliniku u Mostar.

Iz MUP-a HNK, a na osnovu izvještaja PU Konjic, navodi se da je u vozilu koje je sletjelo u Neretvu ostala ženska osoba A. Đ. i ona je upravljala tim automobilom, te nije pronađena.

Prema navodima policije, čak dva kilometra dalje od slijetanja vozila pronađeni su tragovi koji upućuju kuda se automobil kretao prema Neretvi. Zbog mraka i velikog vodostaja obustavljena je sinoć potraga, te će biti nastavljena danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije