Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubistvo biznismena, morat će na operaciju

Radiosarajevo.ba
Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubistvo biznismena, morat će na operaciju
Foto: Facebook / Sunita Hindić-Bošnjaković

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), koja je optužena da je u petak oko sedam sati ubila mostarskog ugostitelja Ninu Ivankovića, predata je Tužilaštvu Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Ona je, na iznenađenje mnogih, u Tužilaštvo HNK-a predata s obje polomljene noge.

Sunita Hidnić-Bošnjaković predata mostarskoj policiji, poznati naredni koraci MUP-a

Poznati mostarski ugostitetlj Nino Ivanković (1964), koji je vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada. MUP HNK nakon provedene istrage raspisao je potjernicu za Sunitom Hindić-Bošnjaković (1998), a ona se oko 20 sati sinoć predala policijacima u mjestu Turbe kod Travnika.

Zbog povreda zadobivenih u bijegu, osumnjičena će biti operirana.

Advokatica Sunite Hindić-Bošnjaković mostarska odvjetnica Nada Dalipagić za Radiosarajevo.ba  je potvrdila ovu informaciju.

“Sunita je ponovo bila na pregledima. Trpi velike bolove, obje noge su joj polomljene, najvjerovatnije, morat će biti operirana”, kazala  je Dalipagić za naš portal.

Podsjetimo, poznati mostarski ugostitetlj Nino Ivanković (1964), koji je vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada.

MUP HNK nakon provedene istrage raspisao je potjernicu za Sunitom Hindić-Bošnjaković (1998), a ona se oko 20 sati istu noć predala policijacima u mjestu Turbe kod Travnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije