Stari Grad: Ponovo masovna tuča migranata u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Stari Grad: Ponovo masovna tuča migranata u Sarajevu
Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Sinoć je u sarajevskoj općini Stari Grad došlo do nove masovne tuče migranata, iranskih državljana, a jedan od njih uboden je u predjelu grudnog koša te hitno prevezen u bolnicu.

Sarajevo: Pogledajte masovnu tuču više od 30 migranata, ima povrijeđenih

Prema izvještaju iz policije, sve se dogodilo oko 22.49, kada je Policijska uprava Stari Grad dobila dojavu da je u kući u ulici Za Beglukom došlo do tuče više migranata.

"Ovom prilikom je B.Z., drugi podaci nepoznati, zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, nanesene oštrim predmetom u predjelu grudnog koša. Ljekarska pomoć ukazana je na KUM KCU
Sarajevo, nakon čega je povrijeđeni zadržan na daljem liječenju", navodi se u izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

O navedenom je obavijesten dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu, koji je izašao na mjesto nesreće i rukovodio uviđajnim radnjama, što su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije