Sarajevska policija se oglasila o tragediji u Hadžićima: U nesreći poginule tri osobe

Radiosarajevo.ba
Sarajevska policija se oglasila o tragediji u Hadžićima: U nesreći poginule tri osobe
FOTO: Radiosarajevo.ba / Saobraćajna nesreća u Hadžićima

U saobraćajnoj nesreći koja se danas desila u mjestu Zovik kod Hadžića ima smrtno stradalih osoba, potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Prve informacije o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Sarajeva

Informacije iz MUP-a KS


Naime, kako je saopćeno iz MUP-a KS, smrtno su stradale tri osobe.

"Mjesto nezgode je na kolovozu puta M17 naspram naselja Gradac, od Hadžića prema Zoviku, područje općine Hadžići.U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su jedno putničko i jedno teretno motorno vozilo. Na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici Uprave policije i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Posljedice ove saobraćajne nezgode su smrtno stradale tri osobe", navodi se u zvaničnom izvještaju MUP-a KS.

Teška saobraćajna nesreća kod Sarajeva, strahuje se da ima poginulih

U 13.25 sati u Hadžićima kod Sarajeva dogodila se teška saobraćajna nesreća, a strahuje se da ima poginulih, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba . Kako nam je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova kantona Sarajevo, "U sudaru putničkog i teretnog vozila, povrijeđeno je nekoliko osoba", kazao je za portal Radiosarajevo.ba portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.


Saobraćaj je u potpunosti obustavljen zbog uviđaja kojim rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva KS.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije