Sarajevo: Uhapšena osoba koja je pretukla vozača GRAS-a

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Uhapšena osoba koja je pretukla vozača GRAS-a
Foto: Radiosarajevo.ba / Čitalac

Policijski službenici Četvrte Policijske uprave uhapsili su su jučer osobu koja se sumnjiči da je pretukla vozača GRAS-a.

"Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda, a na štetu Š.M. iz Sarajeva, uhapšena je osoba inicijala K.K. rođen 1985. godine također iz Sarajeva", saopćeno je iz MUP-a KS.

Kako se navodi u saopćenju, policijski službenici su istog dana u 16.55 sati, nakon izvršene kriminalističke obrade, predali osobu K.K. postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Sarajevo na dalju nadležnost.

Podsjetimo, u sarajevskom naselju Dobrinja 25. novembra pretučen je vozač trolejbusa KJKP "GRAS".

U Sarajevu pretučen vozač trolejbusa

Naime, muškarac je pokušao uvesti velikog psa u trolejbus, na šta mu je vozač rekao da mu to ne može dozvoliti i da će pozvati policiju.

Prema riječima dispečera, muškarac je odbrusio vozaču da zove policiju, no kada je ovaj uzeo telefon, muškarac ga je napao s leđa te mu tom prilikom nanio tjelesne povrede i razbio staklo na trolejbusu.

Povrijeđeni vozač zbrinut je na KUM-u gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije