Rođaci poginuli pred očima sestara: Stravične slike na mjestu nesreće u Čelincu

Radiosarajevo.ba
Rođaci poginuli pred očima sestara: Stravične slike na mjestu nesreće u Čelincu
Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija / Stravične slike na mjestu teške nesreće u Čelincu

Rođaci Dragan (28) i Nemanja (22) Janković iz Čelinca poginuli su noćas u stravičnoj nesreći u mjestu Stara Dubrava kod Čelinca kada su sa automobilom “audi 4” s mosta sletjeli u rijeku Ukrinu.

Na licu mjesta jutros se okupio veliki broj prijatelja i rođaka nastradalih momaka koji još ne mogu vjerovati šta se noćas desilo.Oni što je posebno užasavajuće jeste da su mladići preminuli pred očima njihovih sestara.

U stravičnim saobraćajnim nesrećama u Čelincu kod Banja Luke, život su izgubila tri mlade osobe.

Prema riječima njihovih prijatelja obojica mladića rade u Sloveniji i za vikend su došli kući na odmor.

"Sinoć, su bili na turniru i oko dva časa poslije ponoći krenuli su kući. Njih dvojica su bili sami u autu, a u vozilu iza njih išle su sestre od obojice momaka – kaže jedan od poznanika nesrećnih mladića.

Dodaje da dolaskom u blizinu mosta u Staroj Dubravi da je Dragan izgubio kontrolu nad vozilom i prvo udario u ogradu na početku mosta.

"Vozilo se zatim snažno odbilo i odvalilo ogradu mosta i palo prvo na kamen, a zatim u rijeku. Jedan od prolaznika je odmah skočio u rijeku i uspio je izvući Dejana iz vozila, ali mu je on preminuo na rukama. Nemanja je ostao zaglavljen u vozilu i nisu mu mogli pomoći", ističe sagovornik Srpskainfo.

Na mjestu gdje se desila nesreća još uvijek je zaustavljen saobraćaj i traje uviđaj, a tužilac je naredio obdukciju tijela nastradalih mladića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije