Profesor koji je macolom pretukao kolegice predat Tužilaštvu TK

J. Ć.
Profesor koji je macolom pretukao kolegice predat Tužilaštvu TK

Profesor engleskog jezika u Gimnaziji "Ismet Mujezinović" u Tuzli Fuad Isabegović koji je prekjučer macolom brutalno pretukao dvije kolegice predat je u nadležnost Tužilaštva Tuzlanskog kantona koje će predložiti određivanje pritvora. 

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrdio je glasnogovornik Tužilaštva TK-a Admir Arnautović. 

Podsjetimo, u srijedu u 13:15 sati Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona je zaprimio dojavu da su u fizičkom napadu povrijeđene dvije ženske osobe u Gimnaziji Ismet Mujezinović.

Naknadno nazvanično saznajemo kako je profesor engleskog jezika u ovoj školi Fuad Isabegović nakon verbalne prepirke i fizički uz upotrebu čekića-macole nasrnuo na direktoricu Almu Mujkanović i pedagogicu Nuru Ćosićkić koje su nakon incidenta vozilima Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezene u UKC.

Iz MUP-a TK je potvrđeno kako je u ovom događaju jedna osoba privedena u službene prostorije policije zbog kriminalističke obrade. Za sada ostaje nepoznato zbog čega je profesor Gimnazije Ismet Mujezinović nasrnuo na svoje kolegice i nanio im povrede. U školi nakon ovog nemilog događaja nastao je prizor kao u horor filmu jer je krvi bilo posvuda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije