Poznat identitet stradalih u stravičnoj nesreći: Dvojica radnika ispali iz vozila

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet stradalih u stravičnoj nesreći: Dvojica radnika ispali iz vozila
Foto: Srpskainfo / Stravičan udes

U stravičnom slijetanju vozila u rijeku Vrbas, na putu Krupa na Vrbasu – Bočac danas su poginula dva radnika preduzeća “MG Mind”.

Riječ je o Mlađenu M. i Milanu R., koji su dugogodišnji radnici ovog preduzeća. Oni su se danas sa svojim kolegama vraćali iz Pranjavora, gdje su radili, saznaje Srpskinfo. Išli su kući za Mrkonjić Grad.

Dvije osobe poginule u slijetanju kombija u Vrbas: Jedna osoba zarobljena u vozilu

Prema nezvaničnim informacijama na putu Krupa na Vrbas – Bočac vozač manjeg kamina, u kojem su se nalazili randici, navodno je krenuo da prestigne vozilo ispred sebe i tada je došlo do kontakta. Nakon toga je vozač kamionića izgubio kontrolu nad vozilom, jer je bio mokar put, te provalio metalnu ogradu i sletio u rijeku Vrbas.

Teška nesreća na bh. cestama: Kamion sletio u Vrbas

Tokom slijetanja dvojica radnika su ispala iz vozila. Oni su zadobili tjelesne povrede i prema prvim informacijama nisu životno ugroženi. Život su izgubili vozač i još jedan radnik.

Kako javlja reporter Srpskinfo, na mjesto nesreće upravo su stigli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP RS, koji će pokušati izvući tijela nastradalih i vozilo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije