Poznat identitet stradalih u nesreći: Poginuo profesor Temimović sa suprugom i bebom

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet stradalih u nesreći: Poginuo profesor Temimović sa suprugom i bebom
Foto: Facebook / Porodica Temimović

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mjestu Čađavica, u općini Ribnik, poginuli su Emir Temimović, njegova supruga Ramajana i njihova četveromjesečna beba.

Kako saznajemo, Emir Temimović je bio profesor na Odsjeku za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu.

Od njega i porodice oprostili su se i na Facebook stranici Mjesna zajednica Sanica.

"Tri naša sugrađanina su poginula jutros u saobraćajnoj nesreći u mjestu Čađavica, kod Mrkonjić grada, profesor geografije, Emir Temimović, njegova supruga, Ramajana, te njihova beba...", navodi se, između ostalog, u objavi.

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara je došlo kada je vozač Renaulta, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u lijevu saobraćajnu traku i direktno podletio pod kamion.

"Riječ je o supružnicima koji su na mjestu ostali mrtvi, dok je njihova beba prevezena u Dom zdravlja i, nažalost, ljekari su samo mogli da konstatuju smrt", rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Uviđaj su, dodala je, obavili pripadnici PS Ribnik i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se obavi obdukcija tijela stradalih, kao i sve druge potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ove stravične nesreće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije