Porodice Mučišta i Šalja traže pomoć: Nestalo nam je petero djece u Sarajevu

E. H.
Porodice Mučišta i Šalja traže pomoć: Nestalo nam je petero djece u Sarajevu
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Petero djece iz porodica Mučišta i Šalja nestalo je krajem prošle sedmice u Sarajevu, a njihovi roditelji uputili su javnosti apel za pomoć u potrazi za njima.

Fadil Mučišta i Fadilj Šalja kazali su za Radiosarajevo.ba kako mole građane za pomoć u potrazi za njihovom djecom, te je Mučišta istaknuo kako su u petak popodne nestale njegove kćerke 17-godišnja Violeta Živoli i 14-godišnja Elizabeta.

Također, istaknuo je kako su još nestala i trojica sinova Fadilja Šalje, 16-godišnji Senad, 13-godišnji Elvedin i 11-godišnji Neli, kao i to da sumnjaju da se svi zajedno kriju od njih.

"Tragali smo za njima, dobijali neke informacije da su se skrivali na Alipašinom Polju, međutim tu nisu pronađeni", istaknuo je Mučišta.

Ovi očajni očevi zamolili su sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ovim djevojčicama i dječacima da im se jave na broj: 066/730-363.

Kontaktirali smo i Operativni centar Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo, u kojem su nam kazali kako nemaju nikakvih informacija o ovom slučaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije