Policija spasila ženu: Razgovorom je "odgovorili" od samoubistva

Radiosarajevo.ba
Policija spasila ženu: Razgovorom je "odgovorili" od samoubistva
Foto: Derventa Cafe / Derventa

Patrola policije Policijske stanice Derventa, petog aprila 2019. godine, oko osam sati i 20 minuta, uočila je i spriječila B.J. (1961) iz Dervente, da skoči sa Starog mosta u Derventi i da izvrši samoubistvo, saopćeno je iz PU Doboj.

"Naime, prilikom obilaska terena patrola policije Policijske stanice Derventa je od strane građana obaviještena da na rubu ograde Starog mosta u Derventi stoji nepoznata ženska osoba, te da ista ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu. Po uočenom su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koje su sa vanjske strane ograde mosta ugledali nepoznatu žensku osobu, koju su tokom konverzacije uspjeli odgovoriti od njene namjere, nakon čega je ista bezbjedno uz pomoć policijskih službenika prešla na unutrašnju stranu mosta", saopćeno je iz PU Doboj.

Ženi je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je ista prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije