Policija se oglasila o udesu na Trebeviću u kojem su povrijeđene tri Arapkinje

Radiosarajevo.ba
Policija se oglasila o udesu na Trebeviću u kojem su povrijeđene tri Arapkinje
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Saobraćajna nesreća dogodila se jučer u popodnevnim satima na lokalitetu Trebevića u blizini Sarajeva, kada je četverocikl udario u stijenu.

Teška nesreća na Trebeviću: Četverocikl udario u stijenu, ima povrijeđenih

Danas su se o ovom udesu oglasili i iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, s više detalja o svemu.

Istakli su da je jučer, u 16,05, na kolovozu puta R-446 (Lukavica -Pale) u mjestu Drugi Šumar, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do "skretanja van kolovoza i prevrtanja četverocikla "Ciclofan", kojim je upravljala vozačica A. S. A., rođena 1980. godine, državljanka Kraljevine Saudijske Arabije, s privremenim boravkom u općini Ilidža.

U ovoj nesreći, teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je putnica A. A. M., koja također ima privremeni boravak na Ilidži, te je hitno prebačena na KUM sarajevske bolnice na Koševu, odakle je upućena na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, gdje je zadržana na daljem
liječenju.

Lakše tjelesne povrede zadobila je putnica na četverociklu, djevojčica S. A. S., rođena 2013. godine iz Kuvajta, s privremenim boravkom u općini Ilidži. I ona je prebačena na KUM, odakle je upućena na kučno liječenje.

Uviđaj je obavljen po naređenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije