Policija traži pomoć: Vozač udario pješakinju u Sarajevu i pobjegao

Radiosarajevo.ba
Policija traži pomoć: Vozač udario pješakinju u Sarajevu i pobjegao
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Ministarstvo za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo objavilo je poziv građanima u kojem traže pomoć u pronalasku vozača koji je udario pješakinju u Sarajevu, a zatim pobjegao.

"Na dan 15. februara na kolovozu ulice Bolnička, u općini Centar Sarajevo, dogodila se saobraćajna nesreće u kojoj je jedan vozač automobilom oborio na kolovoz pješakinju inicijala O. F. (1937) porijeklom iz Goražda. Nakon nesreće nepoznati vozač se udaljio u nepoznatom pravcu", navodi se u pozivu policije.

Do sada nije utvrđeno kojim vozilom i sa kojim registarskim oznakama je izvršena ova saobraćajna nesreća, no policija moli građane za bilo kakve informacije.

Svi oni koji posjeduju neku informaciju u vezi s ovom saobraćajnom nesrećom potrebno je da se jave u Upravu policije MUP-a KS-a ili na brojeve telefona 122, 033/206-666, 033/207-777, odnosno u najbližu policijsku stanicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije