Pogledajte vozača u kakvom je stanju bio, nakon što je oduzeo dva života

Radiosarajevo.ba
Pogledajte vozača u kakvom je stanju bio, nakon što je oduzeo dva života
Foto: Facebook / Nermin Rustempašić koji je skrivio tragediju u Novom Travniku

Građane Novog Travnika sinoć je pogodila teška tragedija. Vozač Opel Astre Nermin Rustempašić, koji je bio u alkoholiziranom stanju, oko 21.30 sati usmrtio je dvije osobe, te tri teško povrijedio u cemntru ovog grada u Srednjr-bosanskom kantonu.

Novi Travnik: Smrtno stradale majka i kćerka, troje djece teško povrijeđeno


Automobil u Novom Travniku udario pet osoba, dvije smrtno stradale

Azra Hajrić (30) i njena devetogodišnja kćerka Alma poginuli su na mjestu nesreće, dok su tri mališana povrijeđena i prebačeni su u ubolnice u Travniku i Sarajevu.

Nakon nesreće 34-godišnji Rustempašić, koji je prema riječima zamjenika glavnog kantonalnog tužioca SBK Dragana Popovića imao tri promila alkohola u krvi, jedna je izašao iz vozila kojim je upravljao. Popović je rukovodio uviđajem nakon tragične nesreće.

Nermin Rustempašić koji je skrivio tragediju u Novom Travniku - undefined

Foto: Facebook: Nermin Rustempašić koji je skrivio tragediju u Novom Travniku

Društevnim mrežama pojavila se i fotografija alkoholiziranog Rustempašića odmah nakon što je skrivio tragediju, koji je nakon izlaska iz vozila četveronoške teturao i nije znao šta se dešava.

Među povrijeđenima su još sin poginule Azre, te dva sina glavnog imana Harisa ef. Amidžića, koji imaju osam i 12 godina. Jedan je smješten u bolnicu u Travniku, dok je drugi, zajedno sa povrijeđenim Azrinom sinom, prevezen u UKC Sarajevo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije