Pješak poginuo kod Čelinca, vozač pobjegao sa mjesta nesreće

Radiosarajevo.ba
Pješak poginuo kod Čelinca, vozač pobjegao sa mjesta nesreće
Foto: Arhiv / MUP RS

Draženko Stanarević (49) iz Ljubačeva poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putnom pravcu Banja Luka - Кneževo, u mjestu Memići koje pripada opštini Čelinac.

Nesreća se desila oko 21 sat, a drugi učesnik saobraćajne nesreće je pobjegao sa mjesta događaja, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Tatjana Ninković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Čelinac.

"Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika u nezgodi, te utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", rekli su u Tužilaštvu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije