Ovo je snimak na osnovu kojeg su privedeni "sankaši" sa autoputa A1

Radiosarajevo.ba
Ovo je snimak na osnovu kojeg su privedeni "sankaši" sa autoputa A1
Printscreen / Opasna avantura na autoputu A1

Na društvenim mrežama objavljen je snimak opasne avanture na kojem se vidi vožnja na autoputu A1 kod Sarajeva, gdje je automobil užetom vukao sanke na kojima je sjedio muškarac.

Brzom reakcijom policijskih službenika MUP-a KS identifikovana su vozila i osobe koje su učestvovale u ovom prekršaju, i svi su privedeni, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba.

"Riječ je o osobama inicijala D. Ž. (1997.), S. B. (1989.), E. Đ. (2000.), K.Đ. (1995.), M.A. (1999.). Sve osobe su punoljetne i one su privedene i saslušane u prostorijama MUP-a KS. Od rađana smo primili dojavu o događaju na autoputu i pogledali video koji su objavili na drutpšvenoj mreži YouTube", kazao je za Radiosarajevo.ba Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo, koji je dodao da je o ovom događaju je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva KS.

Prema informacija do kojih smo došli, protiv pet osoba koje su učestvovale u ovoj opasnoj avanturi bit će pokrenuti zahtjevi za prekršajni postupak nadležnom sudu i najvjerovatnije će biti novčanaj kažnjeni.

"Na ovome priča neće stati. Postoje indicije da im ovo nije prvi put", dodao je Hadžiabdić za naš portal.

Pogledajte snimak na osnovu kojeg su uhapšeni "sankaši" sa autoputa A1: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije