Poznat identitet muškarca čije je tijelo pronađeno nakon ubistva Ammara

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet muškarca čije je tijelo pronađeno nakon ubistva Ammara
Foto: Facebook / Amel Kurtić

Amel Kurtić (29), jedan je od osumnjičenih za sinoćnje ubistvo Ammara Kapidžića u naselju Sokolović Kolonija, čije je beživotno tijelo pronađeno na području Konjica, saznaje portal Radiosarajevo.ba

Nezvanično, Kurtić je iz Sokolović Kolonije, a u novembru prošle godine hicima iz pištolja ranjen je ispred fitnes kluba u sarajevskom naselju Stup.

Kako smo ranije naveli, policija je u okviru istrage ubistva mladića Ammara Kapidžića iz Sokolović Kolonije na području Kantona Sarajevo sinoć uhapsila dvije osobe inicijala A.I. (1996.) i A.Š. (2000.), dok je beživotno tijelo treće osobe inicijala A.K. (1990.) pronađeno na području Konjica.

Ove informacije za portal Radiosarajevo.ba potvrdila glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) Suvada Kuldija.

Tokom cijele noći službenici MUP-a KS u saradnji s kolegama iz drugih policijskih agencija su radili na identifikaciji i pronalasku počinioca.

Novi detalji ubistva kod Sarajeva: Policija na nogama, traže ubicu koji je u bijegu

U blizini Sarajeva ubijen muškarac ispred porodične kuće

Podsjetimo, stanovnike ilidžanskog naselja Sokolović Kolonija sinoć u 19.20 sati uznemirila je vijest da je u pucnjavi ubijen jedan njihov komšija.

"Ubistvo se dogodilo u ulici Francuske revolucije 14. Tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala", dodala je Kuldija, koja je potvrdila da je riječ o Ammaru Kapidžiću koji je bio bivši član Odbojkaškog kluba Ilidža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije