Nijedan slučaj nije riješen: Trebinjskim policajcima ponovo zapaljen automobil

Radiosarajevo.ba
Nijedan slučaj nije riješen: Trebinjskim policajcima ponovo zapaljen automobil
Foto: novosti.rs / Ilustracija
Proteklog vikenda u Trebinju je ponovo zapaljen automobile. Ono što je posebno interesantno: Od šest paljevina ove godine čak tri vozila bila su u privatnom vlasništvu lica koja su zaposlena u Policijskoj upravi Trebinje.

Kako je potvrđeno u Okružnom tužilaštvu Trebinje u noći petak na subotu, oko tri časa, potpuno je izgorio Mercedes vlasništvo V. B, a prema nezvaničnim informacijama izuzeti su dokazi koji upućuju da je vozilo namjerno zapaljeno, pišu Novosti.

Upravo zbog ovog slučaja, kao i prethodnih pet nerešenih, predsjednik Foruma za sigurnost grada Trebinja sazvao je vanrednu sjednicu.

"Nastavit ćemo zajedno da radimo kako bi se ovaj slučaj riješio, odnosno kako bi vinovnici bili privedeni. Tu je poseban naglasak i pojačana odgovornost na PU Trebinje i Okružnom tužilaštvu", istakao je Dragoslav Banjak, predsjednik Foruma za sigurnost Grada Trebinja.

Vanrednom sastanku prisustvovali su i predstavnici PU Trebinje. U posljednje tri godine u Trebinju zapaljeno je 12 vozila, ali nijedan slučaj još uvek nije riješen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije