Vatrogasci intervenirali: Vozilom izletio s ceste i završio u potoku

E. H.
Vatrogasci intervenirali: Vozilom izletio s ceste i završio u potoku
U jutarnjim satima, u blizini Srebrenika, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovala jedna osoba u vozilu marke BMW.

Do nesreće je došlo oko 8:30 sati, kada je 35-godišnji vozač automobila, usljed nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i završio u kanalu pored ceste, nakon čega su pozvani policija, ljekari hitne pomoći i vatrogasci da reagiraju u ovom slučaju, kazao je glasnogovornik Ministarstva za unutrašnje poslove Tuzlanskog kantona.

Nadalje, navode u MUP-u TK-a, vozač je vrlo brzo prevezen u Dom zdravlja Srebrenik, gdje je izvršen prvi pregled povrijeđenog, nakon čega je prebačen u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS Srebrenik, a nakon što bude provedena detaljna istraga, bit će poznato više detalja u ovom slučaju.

Kako navode vatrogasci iz Srebrenika, koji su na svojoj Facebook stranici objavili fotografije nesreće, vozilo je sletjelo u Čojlučki potok, a vatrogasci su intervenirali, otklonivši akumulator kako na vozilu ne bi došlo do kratkog spoja i požara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije