Nepoznate osobe gurnule muškarca s mosta na Ilidži, čovjek zadobio teške povrede

Radiosarajevo.ba
Nepoznate osobe gurnule muškarca s mosta na Ilidži, čovjek zadobio teške povrede
Foto: Mapio / Most na Ilidži

Jučer, u 16,05 sati, od strane dispečera Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, obaviještena je Peta PU da je lice O.K., rođen 1953.godine, nastanjen u Sarajevu, zadobio povrede usljed pada sa mosta u ulici Igmanska, na Ilidži, općini u Kantonu Sarajevo.

Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Hitne pomoći, a potom u UKC u Sarajevu, gdje su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju.

U obavljenom razgovoru, O.K. je izjavio policijskim službenicima da su ga dva NN lica gurnula sa betonskog mosta, a potom je pao u korito rijeke i zadobio povrede.

"O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kanona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja", navodi se u saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije