Na Palama uhapšen Nikola Ivović, osumnjičen za teško ubistvo

Radiosarajevo.ba
Na Palama uhapšen Nikola Ivović, osumnjičen za teško ubistvo
Nezavisne.com / Hapšenje Nikole Ivovića

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS uhapsili su danas na Palama osobu za kojom je raspisana međunarodna potjernica za krivično djelo "Teško ubistvo" u Crnoj Gori.

"Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS radeći na rasvetljavanju krivičnih djela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području RS-a i regiona lišili su slobode lice Ivović Nikolu iz Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je dana 06.06.2019. godine u Herceg Novom, Republika Crna Gora izvršio KD "Teško ubistvo" na štetu Šarović Stefana", javlja ATV.

Hapšenje Nikole Ivovića - undefinedFoto: ATV: Hapšenje Nikole Ivovića

Za navedenom osobom je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Podgorica, zbog navedenog krivičnog djela.

Prilikom hapšenja kod istog pronađeni su dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuane.

"Napominjemo da su u prethodnom periodu, tačnije dana 26.06.2019. godine na području PU Istočno Sarajevo, policijski službenici UOTK lišili slobode lice Šilj Dušan, opština Istočna Ilidža, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju KD teškog ubistva zajedno sa Ivović Nikolom dana 06.06.2019.godine u Herceg Novom na štetu Šarović Stefana", saopćeno je iz MUP-a RS.

Nakon kriminalističke obrade koje će biti izvršene u prostorijsma Uprave za organizovani i teški u Banjaluci, lice će biti predato u nadležnost Tuzilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije za Crnu Goru.

Objavljen je snimak hapšenja koji možete vidjeti na OVOM linku

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije