Muškarac automobilom sletio s autoputa, u drugoj nesreći povrijeđen motociklista

S. H.
Muškarac automobilom sletio s autoputa, u drugoj nesreći povrijeđen motociklista
FOTO: Fena / Obilaznica, Ilustracija
Dvije osobe su povrijeđene u dvije saobraćajne nezgode koje su se dogodile u Zeničko-dobojskom kantonu.

Jedna osoba povrijeđena je u nezgodi koja se dogodila oko 11:45 sati na autoputu A1, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.
 
Naime, automobil marke Nissan stranih registarskih oznaka sletio je s autoputa u općini Kakanj, mjestu Doboj, na lokalni put. Tom prilikom povrijeđen je 48-godišnji L. M. iz Vareša.

Povrijeđeni muškarac prebačen je u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje mu se utvrđuje stepen povreda i ukazuje ljekarska pomoć.
 
Zbog ove saobraćajne nezgode koja se dogodila na dionici autoputa A-1 Visoko-Kakanj, do završetka policijskog uviđaja saobraća se sporije, preticajnom trakom, javili su iz BIHAMK-a.
 
Također, zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Moševac na magistralnom putu M-17 Maglaj-Doboj, saobraća se jednom trakom naizmjenično.
 
U sudaru putničkog motornog vozila i motocikla oko 11:55 sati povrijeđen je vozač motocikla koji je prebačen u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje mu se također utvrđuje stepen povreda i ukazuje ljekarska pomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije