MUP KS identificirao osobu koja je psa vukla na povocu pored auta

Radiosarajevo.ba
MUP KS identificirao osobu koja je psa vukla na povocu pored auta
Foto: Printscreen / Gnusan čin u Sarajevu

Građane glavnog grada BiH danas je uznemirio video, koji je objavljen na Facebook stranici Raja sa biroa, a na kojem se vidi da vlasnik automobila na povocu vodi psa po kiši, dok on upravlja vozilom. 

Gnusan čin u Sarajevu: Na povocu pokraj automobila vodio psa, građani ogorčeni

Nakon ovog gnusnog čina portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je glasnogovornika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) Mirzu Hadžiabdića, koji nam je potvrdio da je osoba koja se dovodi u vezu sa ovim događajem u večernjim satima pronađena i identifikovana.

"Policijski službenici Treće PU Novo Sarajevo nakon detaljne provjere, u identifikovali su i pronašli lice koje se dovodi u vezu sa ovim događajem. Isti će biti sankcionisan u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima", kazao je za portal Radiosarajevo.ba  Hadžiabdić.

Video ovog gnusnog čina koji je zgrozio građane Sarajeva, uklonjen je sa društvenih mreža nakon što je poznat identitet osobe koja se dovodi u vezu sa ovim događajem.

Ujedno, čestitamo pripadnicima MUP-a KS, na čelu sa glasnogovornikom Mirzom Hadžiabdićem, na brzoj reakciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije