Manijaci i Horde zla kreću u potragu za Mulićem, i Džeko uputio poziv

Radiosarajevo.ba
Manijaci i Horde zla kreću u potragu za Mulićem, i Džeko uputio poziv
Navijačka grupa Fudbalskog kluba Željezničar uključit će se u subotu u ranim jutarnjim satima u potragu za Aldinom Mulićem, mladićem koji je nestao u rijeci Miljacki.

"Pozivamo sve Manijake da sutra (subota) u 8:00 sati dođu ispred Argelinija na Dolac Malti kako bi se organizovali i uključili u potragu momka koji je nestao u rijeci Miljacki. Drugog momka koji je nestao pronašli su upravo građani. Svi ko jedan, kao i uvijek!", napisali su Manijaci na oficijelnoj stranici.

I popularne Horde zla, navijači FK Sarajevo, zakazali su okupljanje na parkingu stadiona Asim Ferhatović – Hase od 10:30 sati do 11 odakle će krenuti na dogovoreno mjesto potrage.
 
U potragu je na Instagramu pozvao i bh. fudbalski reprezentativac i fudbaler rimske Vučice Edin Džeko.

dzeko_argelini_instagram.png - undefined

Instagram story

U potrazi već treći dan , osim operativaca Federalne uprave civilne zaštite, učestvuju i kolege iz Republičke uprave civilne zaštite Republike Srpske, policija, vatrogasci, kao i članovi Gorske službe spasavanja iz Sarajeva.

Dvojica mladića, Irhan Fočo (24) i Aldin Mulić (28), nestali su u nabujaloj Miljacki u noći između utorka i srijede.

Tijelo Irhana Foče nađeno je jučer u rijeci Bosni, u mjestu Čekrekčije kod Visokog, a za tijelom Aldina Mulića se još traga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije