Majka Davida Dragičevića na Facebooku objavila video snimak sina u kobnoj noći

Radiosarajevo.ba
Majka Davida Dragičevića na Facebooku objavila video snimak sina u kobnoj noći
Majka Davida Dragičevića objavila je na Facebooku dva videa u kojima se navodno vidi David Dragičević. Riječ je o istoj lokaciji na kojoj se Dragičević pojavljuje, a potom odlazi u nepoznatom pravcu.

Videa možete pogledati ovdje.

U međuvremenu, u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je izvršena ponovna obdukcija tijela Dragičevića, a obdukcioni nalaz će biti dostavljen porodici, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, prenosi Srna.

U saopštenju se ističe da su uzeti dodatni uzorci za analizu i da je obdukciju izvršio specijalista sudske medicine Ivica Milosavljević iz Beograda.

Prethodnu obdukciju obavio je patolog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan koji je rekao da je smrt nastupila utapanjem, ali da su od nastradalog Dragičevića uzeti uzorci krvi i urina u slučaju da dođe do dodatnih istraživanja.

Tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjaluci.

Za mladićem su, uz policiju, tragali njegovi članovi porodice i brojni sugrađani.

Zvanični stav policije je da se vjerovatno radi o nesretnom slučaju kojem je prethodila moguća tučnjava, dok porodica i prijatelji smatraju kako je 21-godišnjak ubijen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije