Jaka eksplozija i požar u Doboju, jedna osoba poginula

E. H.
Jaka eksplozija i požar u Doboju, jedna osoba poginula
Jedna osoba je poginula nakon eksplozije koja se u noći između nedjelje i ponedjeljka dogodila u naselju Bešlagića Brdo na području Doboja.

Prema informacijama koje su za Radiosarajevo.ba potvrdili iz Policijske uprave Doboj, nakon ponoći došlo je do jake eksplozije u jednom stambenom objektu, a zatim i do velikog požara.

"Nakon gašenja vatre u kući je pronađeno ugljenisano tijelo, ali više informacija će biti poznato tek nakon završetka uviđaja", dodali su iz PU Doboj.

Prema nepotvrđenim informacijama, pretpostavlja se da je eksplodirala plinska boca, nakon čega je buknula vatra. U kući se tada nalazila žena srednjih godina za koju se pretpostavlja da je stradala.

Prema izjavama očevidaca, od siline ekplozije dijelovi prozora nalaze se razbacani i do 30 metara Više informacija o ovom događaju, kao i identitetu stradale osobe bit će poznato tokom dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije