Imao teške povrede: Preminuo pješak kojeg je sinoć udario BMW

Radiosarajevo.ba
Imao teške povrede: Preminuo pješak kojeg je sinoć udario BMW
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Gornji Garevci sinoć oko 19,55 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil marke „BMW“ kojim je upravljalo lice inicijala M. V. iz Banja Luke i pješak inicijala O. K. iz Prijedora, a koji je zadobio teške tjelesne povrede.

Povrijeđenom licu medicinska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Prijedor a zbog težine povreda lice je prevezeno u Univerzitetski klinički centar u Banja Luci, nakon čega je usljed zadobijenih povreda oko 23,00 sata preminuo, objavljeno je iz MUP-a RS. 

Po obavještenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije