Pokušaj ubistva u Gradišci: Dvije osobe povrijeđene

Radiosarajevo.ba
Pokušaj ubistva u Gradišci: Dvije osobe povrijeđene
Foto: Novosti.rs / Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, jučer su 13. augusta 2019. godine, lišili su slobode lice inicijala A.S. iz Gradiške, zbog postojanja sumnje da je počinilo krivično djelo ,,Ubistvo“ u pokušaju.

Naime, lice se sumnjiči da je sinoć oko 19 i 35 u mjestu Krušik provalilo kuću, te je upotrebom hladnog oružja nanijelo tjelesne povrede dvije osobe.

"Povrijeđenim licima, ljekarska pomoć ukazana je u Opštoj bolnici Gradiška.
Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odjeljenja kriminalčističke policije Policijske uprave Gradiška, a o svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka", kazali su iz PU Gradiška.

Kako Srpskainfo  saznaje Alen Stojadinović je sinoć majci rekao da ode ubiti prve komšije i zatim je uzeo vojni bajonet i uputio se prema njihovoj kući.

"Majka je odmah reagovala i zvala policiju, međutim on je uspio ubosti Miru bajonetom u grudni koš i nanijeti joj nekoliko posjekotina. Dok se borio sa Stojadinovićem i Milovan je zadobio više posjekotina po ruci", rekao je naš izvor.

On je pojasnio da su tada došli policajci koji su savladali i uhapsili Stojadinovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije