Epilog incidenta u zgradi JP Ceste FBiH: Dvije osobe izbodene nožem

Radiosarajevo.ba
Epilog incidenta u zgradi JP Ceste FBiH: Dvije osobe izbodene nožem
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Dvije osobe su povrijeđene tokom incidenta koji se oko podneva dogodio u zgradi Javnog preduzeća Ceste Federacije BiH, na adresi ulica Terezije, u centru Sarajeva, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je navedeno u saopćenju, policiji je incident prijavljen oko 11.15 sati, kada je nepoznata osoba napala i tom prilikom povrijedila dvije osobe u prostorijama ove zgrade.

"Policijski službenici su na mjestu incidenta konstatirali da je napadnut i povrijeđen T. D. (1954), kojem je ljekarska pomoć ukazana u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš", a gdje su mu ljekari konstatirali teške tjelesne povrede. On je prevezen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCUS-a, gdje je zadržan na daljem liječenju. također, prilikom navedenog događaja, ubodom oštrim predmetom povrijeđen je i S. E. (1980) iz Sarajeva, kojem je pomoć ukazana u Općoj bolnici, gdje je i zadržan na daljoj opservaciji", dodali su iz MUP-a KS-a.

Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a KS-a, a o cijelom slučaju obaviješten je tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo.

"Prema operativnim saznanjima kojima raspolažemo, poslovanje JP Ceste FBiH, ne može se dovesti u vezu sa pomenutim događajem", zaključili su iz MUP-a KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije