Dvojica migranata oduzeli novac i stavili nož pod grlo djevojci iz Bihaća

Radiosarajevo.ba
Dvojica migranata oduzeli novac i stavili nož pod grlo djevojci iz Bihaća
0 / Ilustracija

U Bihaću je sinoć 25 minuta nakon ponoći napadnuta djevojka od strane dva migranta. Migranti su joj uzeli novac, te stavili nož pod vrat, a policija ih je jedan sat kasnije pronašla i lišila slobode.

"Dana 24. 8. 2019. godine u 25 minuta nakon ponoći policiji se obratila građanka M. E. (1994) koja je prijavila da je napadnuta od migranata. Patrola je izašla na mjesto događaja. Pronađena je djevojka i svjedok. Neposredno prije prijavljvianja kretala se Smaragdnim mostom, kada joj je prišao migrant i tražio joj uz prijetnju nožem novac.

Ona je izvadila novac u iznosu od 10 KM. Isti se ponovo obratio, uzeo još deset KM, a potom je prišao M. E. i pod vrat joj stavio nož. Potom je naišao prolaznik, a migranti su se dali u bjekstvo. Dva lica su lišena slobode u jedan sat i 20 minuta u gradu Bihaću. Prema zahtjevu o iskazanoj namjeri traženja azila, identifikovani su M. Z. S. (1997), i T. J. (1983), obojica iz Pakistana", rekli su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a USK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije