Drama u Visokom: Opljačkana prodavnica oružja, povrijeđen zaposlenik

E. H.
Drama u Visokom: Opljačkana prodavnica oružja, povrijeđen zaposlenik
Teško razbojništvo dogodilo se u srijedu u Visokom, kada su dva nepoznata maskirana lica upala opljačkala prodavnicu oružja "KM Trade".

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona, pljačka se dogodila oko 9.30 sati u jednoj od centralnih ulica u Visokom, kada su dvije osobe nasilno ušle u radnju.

"Cijeli slučaj prijavljen je dežurnom tužiocu, koji zajedno s policijskim službenicima krim-policije ZDK-a rade na rasvjetljavanju ovog slučaja. Sve raspoložive ekipe su na terenu i nadamo se brzom rješenju ovog slučaja", dodali su iz MUP-a ZDK-a.

Nezvanično doznajemo da je policija već pronašla vozilo kojim su razbojnici stigli pred prodavnicu koju su opljačkali i kojim su pobjegli nakon pljačke. Također, doznali smo i kako je prilikom pljačke još uvijek neutvrđen stepen povreda zadobio zaposlenik ove prodavnice iz koje je odneseno nekoliko pištolja.

Na mjestu pljačke još uvijek traje uviđaj, kao i velika potraga za razbojnicima koji su počinili ovo krivično djelo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije