Dobro poznat policiji: Uhapšen muškarac koji je izbo tinejdžera u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Dobro poznat policiji: Uhapšen muškarac koji je izbo tinejdžera u Banjoj Luci
/ Klinički centar Banja Luka

Situacija u lokalu bila je mirna, a onda sam odjednom u podrumu čuo vrisku i plač, ispričao je za Nezavisne  mladić koji se u subotu navečer oko 21 sat našao u kafiću "Life" u centru Banja Luke, gdje je nožem izboden sedamnaestogodišnji Banjalučanin.

Zbog sumnje da ga je izbo, uhapšen je njegov pet godina stariji sugrađanin Zvjezdan Barjaktarević, koji je policiji odranije poznat po nizu incidenata, uključujući i jedan skorašnji obračun.

Njegove riječi potvrđuju i u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) RS, odakle kažu da su sedamnaestogodišnjaka, nakon zbrinjavanja, pustili na kućno liječenje.

Tinejdžer im je dovezen u subotu u 21.30 sanitetom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka, nakon čega je primljen u Hitnu prijemnu hiruršku ambulantu, a zatim je do danas ujutru bio hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju.

"Zadobio je povrede lijeve strane grudnog koša, lijeve strane leđa i lijeve nadlaktice. Povrede su hirurški zbrinute i urađena je sva neophodna dijagnostika. Pacijent je u nedjelju pušten na kućno liječenje", kažu  iz UKC RS.

Iz policije su kazali da je u toku ispitivanje osumnjičenog, te da će sve dalje mjere prema njemu biti preduzete po nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije