RS / Detalji ubistva u Banjoj Luci: Zbog bolesne ljubomore tražio sina pa mu ubio oca

20. 06. 2019. u 14:08:00 Radiosarajevo.ba

Shares:17

Aleksandar Bubnjević (28) hicem iz pištolja ubio je sinoć sugrađanina Miroslava Tatića (52) ispred porodične kuće žrtve u banjalučkom naselju Lazarevo.

Ubistvu je prethodila svađa i naguravanje između osumnjičenog mladića i žrtve.

Izvor Srpskainfo iz istrage otkrio je da je Bubnjević sa maloljetnom djevojkom (16) oko 23 sata došao pred porodičnu kuću Tatića kako bi se obračunao sa Deanom i to zbog bolesne ljubomore.

Ubistvo u Banjoj Luci: Nakon svađe mladić upucao sugrađanina na kućnom pragu

"Tražio je Deana, ali ga nije našao. Na vratima se pojavio njegov otac Miroslav i ubrzo je došlo do naguravanja između Bubnjevića i Tatića, a zatim je pištolj opalio i usmrtio Miroslava", objasnio je izvor iz istrage.

Tačne okolnosti ubistva, kao i informacija čiji je pištolj koji još uvijek nije pronađen, biti će poznate nakon detaljne istrage kojom rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni i sin žrtve ranije su bili u dobrim odnosima, ali je do sukoba došlo zbog maloljetne djevojke unazad nekoliko dana.

Podsjetimo, Miroslav Tatić ubijen je sinoć oko 23.30, a pola sata kasnije u blizini parka Mladen Stojanović uhapšen je osumnjičeni. U vrijeme hapšenja Bubnjević je bio u automobilu sa maloljetnom djevojkom.

NEMA KOMENTARA