Cazin: 19-godišnjak preminuo od predoziranja

Radiosarajevo.ba
Cazin: 19-godišnjak preminuo od predoziranja
Foto: Arhiv / Ilustracija

Ovog vikenda, Policijskoj stanici Cazin prijavljeno je da se u jednoj neizgrađenoj kući nalazi beživotno tijelo 19-godišnjeg mladića, inicijala V.N..

"Dana 1. septembra 2018, Policijskoj stanici Cazin obratio se V.S, rođen 1973. godine koji je prijavio da je u kući koja je u izgradnji, pronašao svog bratića V.N. rođen 1999. godine te da isti ne daje znakove života", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Na lice mjesta upućeni su policijski službenici i hitna služba Doma zdravlja Cazin, koji su konstatovali smrt lica V.N.

"Uviđaj na licu mjesta obavili su istražitelji OKP PS Cazin pod nadzorom tužioca Kantonalog tužilaštva koji je naložio potrebna vještačenja te obdukciju tijela. Nakon izvršene obdukcije, utvrđeno je da je smrt nastupila usljed intoksikacije uzrokovane uzimanjem psihoaktivnih droga te da na tijelu nama tragova koji bi ukazivali da je smrt nastupila nasilnim putem. Daljnji rad po navedenom događaju te utvrđivanju svih činjenica i okolnosti pod kojim je nastupila smrt devetnaestogodišnjaka, nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin i SKP MUP USK-a", saopćeno je iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije