Bihać: Pištoljem rastjerao narkomane, a nakon toga pretukao kćerku

Radiosarajevo.ba
Bihać: Pištoljem rastjerao narkomane, a nakon toga pretukao kćerku
Foto: Arhiv / Ilustracija
Policija u Bihaću intervenisala je nakon što ih je juče u noći oko dva sata nazvao T. A. (21), koji je prijavio da se nalazi u kući koju koristi Đ. K. (21), zajedno sa 19-godišnjom B.N.

U kuću je upao djevojkin otac B.N. (57) te je odmah izvadio pištolj iz kojeg je ispalio dva hica.

Na lice mjesta upućena je policijska patrola, gdje je ispred kuće zatekla T. A., dok je u kući bila B.N. s vidnim povredama u predjelu glave koje joj je nanio otac B.N., dok je Đ. K. pobjegao nakon pucnjave, navodi se u saopćenju MUP-a USK.

Utvrđeno je da su B.N., T.A. i Đ. K. u kući konzumirali drogu prije nego što je došao djevojkin otac B.N. te pucao iz pištolja i nanio lakše povrede kćerki. Pištolj je poslije odbacio u susjedno dvorište.

Operativnim radom na terenu policajci su pronašli Đ. K. , a u toku istrage došlo se do saznanja da on u kući koju koristi drži veću količinu narkotičkih sredstava. Prilikom pretresa kuće pronađena je veća količina bijelog praha koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Protiv oca B. N. slijedi izvještaj zbog izazivanja opće opasnosti i nanošenja lakših povreda, do će Đ. K. , koji je policiji poznat odranije, biti predat tužilaštvu zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije