Bh. heroji u uniformi: Policajci spriječili mladića da počini samoubistvo

Radiosarajevo.ba
Bh. heroji u uniformi: Policajci spriječili mladića da počini samoubistvo
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Policija RS-a

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske spriječili su jučer 23-godišnjeg mladića iz Teslića da počini samoubistvo.

Naime, sinoć oko 20:30 sati policijski službenik Policijske stanice Teslić i pregovarač iz pregovaračkog tima uspješno su okončali pregovore sa B. Đ. (1996) iz Teslića koji je prijetio skokom sa stambene zgrade, navodi se u saopćenju Policijske uprave Doboj.

Nakon završenog razgovora sa B. Đ. ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić.

Policijskoj stanici Teslić oko 17:20 sati prijavljeno je da se u Ulici kralja Petra Prvog Кarađorđevića u Tesliću, na objektu stambene zgrade koja je u izgradnji, na visini od oko 12 metara, nalazi jedna muška osoba koja stoji na vrhu te izgleda kao da hoće da skoči.

U uspješnom okončanju navedenog događaja pored policijskih službenika Policijske stanice Teslić učestvovali su i Dom zdravlja Teslić, Centar za socijalni rad Teslić i Teritorijalna vatrogasna jedinica Teslić.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije