Banja Luka: Policija traga za Davidom Dragičevićem, roditelji nude 100.000 KM

Radiosarajevo.ba
Banja Luka: Policija traga za Davidom Dragičevićem, roditelji nude 100.000 KM
FOTO: Facebook / David Dragičević

Pripadnici banjalučke Policijske uprave, zajedno sa građanima Banjaluke i Laktaša, nastavili su potragu za nestalim Davidom Dragičevićem (21) iz Banjaluke i Dušicom Božić (36) iz Laktaša, rekla je portparol ove uprave Marija Markanović.

Markanović je podsjetila da potraga za Dragičevićem traje već peti dan, a danas će biti usmjerena prema banjalučkom naselju Ponir, prenosi ATV.

Potraga za Dragičevićem traje od 18. marta kada je nestanak prijavljen policiji, a on je od kuće otišao dan ranije oko 19.00 časova”, precizirala je Markanović.

On je posljednji put viđen u nedjelju, 18. marta u 3.30 sati, kada je izašao iz jednog noćnog kluba, gdje je navodno učestvovao u tuči.

U momentu nestanka, David je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerice i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

Davidovi roditelji Radanović Suzana i Zoran su na svojoj FB stranici ponudili za informacije o njihovom nestalom sinu 100.000 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije