Automobil danima stoji uz cestu: Vozač skrivio nesreću i pobjegao

Radiosarajevo.ba
Automobil danima stoji uz cestu: Vozač skrivio nesreću i pobjegao
Iako su zbog niskih temperatura, snijega i poledice saobraćajne nesreće i slijetanja s ceste uobičajena pojava na saobraćajnicama u BiH, jedna takva nesreća koja se dogodila u naselju Gudelj u općini Busovača danima plijeni pažnju prolaznika.

Naime, vozač koji je skrivio nesreću zbog koje je automobil završio u kanalu pokraj ceste svog je ljubimca na četiri točka jednostavno ostavio na mjestu nesreće i pobjegao. Automobil koji na Gudelju stoji danima, i već ga je prekrilo nekoliko novih slojeva snijega, opasan je za ostale učesnike u saobraćaju, javlja Večernji list BiH.

Ako ništa drugo, plijeni njihovu pažnju, a svaki, i najmanji, trenutak nepažnje na zaleđenim cestama može imati kobne posljedice. Naravno, policija je pokušala ući u trag nesavjesnom vozaču, ali im posao otežava činjenica da su na automobilu krivotvorene tablice.

Kako ne bi izazvao novu nesreću, napušteni i oštećeni automobil trebao bi ovih dana biti premješten pred Policijsku stanicu u Busovači, čiji će službenici nastaviti istragu o vozaču koji, čini se, nije samo skrivio saobraćajnu nesreću.

Policija je pozvala sve one koji mogu imati informacije o ovome slučaju da ih dostave u najbližu policijsku stanicu kako bi mogli otkriti o kome se radi i ko je počinio ovo djelo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije