Apel sestre nestale djevojčice: Kazao je da je nikada nećemo vidjeti

Radiosarajevo.ba
Apel sestre nestale djevojčice: Kazao je da je nikada nećemo vidjeti
PrtScr / Emira Nukić

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopćeno da je jučer oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac lično pristupio S. N. i prijavio lice inicijala D. M., rođen 1984.godine, općina Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku.

Na Facebooku oglasila se sestra nestale djevojčice Emira Nukić, koja moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

"Sestra je sinoć otišla da baci smeće i nije se vratila. Larisa nije imala društvene mreže, nije ni izlazila.

Nedugo nakon toga tata je dobio poziv u kojem je gospodin Denis rekao nećeš je nikad više vidjeti. Sve je prijavljeno policiji. Izdata je tjeralica, prečešljane su mnoge lokacije od Tuzle, Lukavca, Banovića, a djetetu još ni traga.

Molim sve ljude, koji imaju bilo kakvu informaciju, samo da se jave. Larisa je jako dobro dijete, nikada do sada nije uradila ovako nešto. Ona to ne bi uradila svojoj sestri, majci, koja je van sebe.

Molim vas samo podijeliti, on se zove Denis Krehić, ima 40 godina i živi blizu mene. Nikada s njima nismo imali nikakve konflikte, romske je nacionalnosti, vozi nekakav kombi.

On nije psihički stabilna osoba”, rekla je kroz suze Emira Nukić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije