Apel policije: Prepoznajete li ove osobe, naoružane opljačkale benzinsku pumpu

Radiosarajevo.ba
Apel policije: Prepoznajete li ove osobe, naoružane opljačkale benzinsku pumpu
Sve češće policijske stanice diljem Bosne i Hercegovine počele su koristiti internet i društvene mreže kao pomagače u suzbijanju kriminaliteta, a ovog puta iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo stigao je novi apel.

Naime, prije 18 dana nad uposlenicima benzinske pumpe Energopetrol u uliciji Bulevar Meše Selimovića, tačnije u općini Novi Grad Sarajevo izvršeno je razbojništvo. Tada su dva nepoznata lica ušla u benzinsku pumpu, te uz prijetnju oružjem izvršili krađu.

Policija je medijima ovom prilikom dostavila fotografija osoba za koje postoje osnove sumnje da su učestvovale u izvršenju ovog krivičnog djela.

"Molimo građane, koji na osnovu objavljenih fotografija, raspolažu bilo kakvim informacijama koje bi mogle doprinijeti utvrđivanju identiteta izvršioca ovog krivičnog djela, da svoja  saznanja dostave Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo na broj 122, Trećoj policijskoj upravi na broj telefona 033 474 000 ili najbližoj policijskoj stanici", zaključuje se u saopćenju MUP-a KS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije